Resultats cap de setmana 13-14 del maig

Aquest cap de setmana s'han disputat els Campionats de Catalunya de les categories menors de 12 anys, menors de 15, i menors de 20.

El dissabte 12, en la competició individual femenina, l'Ares Sirvent, or, de l'Escola Hongaresa d'Esgrima de Girona, la Joana Massana de Barcelona ha fet plata. I un dels bronzes, la Sara Calderón també de l'Escola Hongaresa d'Esgrima de Girona.
En l'apartat masculí, el badaloní Néstor Rodríguez ha aconseguit medalla d'or, l'Ian Hind de Barcelona i l'Óscar Castillo de l'Escola Hongaresa d'Esgrima de Sitges han pogut aconseguir les medalles de bronze exaequo.

També han pogut fer medalla d'or per equips m-15 l'equip de l'Escola Hongaresa d'Esgrima format per Néstor Rodríguez, Óscar Castillo, Ian Hind, i Arnau Nisarre.

Al diumenge en l'apartat menors de 20 anys, en Víctor Portabella i la Sandra Vicente han fet plata en l'apartat masculí individual, i per equips l'equip badaloní de l'Escola hongaresa també ha aconseguit l'argent amb un equip format per els germans Víctor i Danid Portabella, Danial García, i l'Oriol Farré.
Ian Hind i Max Amat

En la categoria menors de 12 anys, l'Iu Pereira s'emporta l'argent acompanyat del badaloní Ot Salvans amb el bronze. En les noies la Sara Calderón de l'Escola Hongaresa de Girona ha fet medalla d'or i la Cèlia Martínez una de les medalles de bronze.