Resultat Competició interna M-17

Aquest diumenge 13 de novembre, ha tingut lloc la nostra primera competició interna de la temporada. En aquesta ocasió han participat els nostres alumnes de les categories M-15 i M-17 (menors de quinze anys i di-set respectivament).

Primer de tot, destacar la fantàstica presència de nois i noies que en un total han sigut 33 nois i 8 noies. Així amb un total de 41 esgrimistes que es situen entre edats de 12 i 16 anys. A pesar d'això han faltat molts nois i noies que esperem que en pròximes eventualitats similars puguem comptar amb la seva presència. També agraïr als pares i àrbitraes  per la seva col·lboració amb la competició.




Els resultats han sigut els següents:

 
Sabre masculí M-17:                                              Sabre femení M-17:
Néstor Rodríguez primera posició.                          Cristina Torregrossa primera posició.
Sergi Rodríguez segona posició.                             Ares Sirvent segona posició.
Ian Mind tercer ex aequo.
Orol Farré terce ex aequo.


Recordem que els nostres més forts tiradors Víctor Portabella, Daniel Garcia i Dídac Navarro no han participat en aquesta competició a pesar de ser la seva categoria, amb l'objectiu d'ajudar al club a centrar-se en els nostre futurs esgrimistes més novells sense condicionar-los el torneig.

Tant en Víctor com en Dídac formen part del programa Blume i recentment van aconseguir dues medalles de bronze al campionat d'Espanya de M-17 com també en Victor va poder gaudir d'una 22ª posició en una competició europea i quedant-se a les portes del bronze per equips juntament amb en Dídac en una competició europea celebrada a Meylán (França).